Burrito's vegetarisch of niet, ze blijven lekker! Met courgette en paprika.Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Bereidingstijd15min
Kooktijd10min
Totale tijd25min
Gang: Main Course
Keuken: Mexican
Hoeveelheid 4personen
Ingredienten
150gramgehakt
50 gramgeraspte belege kaas
4grote wraps
1zakjesanta maria burrito kruiden mix
1courgette
1rode paprika
Benodigdheden
ovenschaal
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden
Snijd de paprika en courgette in blokjes
Braad het gehakt in de pan en voeg halverwege de paprika en courgette toe en bak nog circa 5 minuutjes tot de courgette en de paprika iets zachter zijn
Voeg de burrito kruiden mix toe in de pan en roer het geheel nog even door tot de kruiden is verdeeld
Vul een burrito wrap met 1/4 van het mengsel, rol dicht en leg in een ovenschaal
Herhaal bovenstaande bij de andere wraps
Als alle burrito's in de ovenschaal liggen bestrooi je ze met kaas
Bak vervolgens de burrito's circa 10 minuten goudbruin
Tips
Glutenvrij: vervang de burrito wrap naar een glutevrije wrap van bijvoorbeeld Schär of Taste ItaliaLactosevrij: vervang de kaas door lactosevrije kaas van bijvoorbeeld MinusLVegetarisch/veganistisch: vervang het gehakt door 200 gram linzen. Bak in dat geval eerst de courgette en paprika voor 5 minuten en voeg daarna de linzen tegelijk met de burrito kruidenmix toe.Veganistisch: vervang de kaas door plakjes kaas van bijvoorbeeld Violife